Нова бавовна у Москві. Потужно палає Електрозавод — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Нова бавовна у Москві. Потужно палає Електрозавод — відео

Пожежа у Москві
Джерело:  online.ua

7 грудня загорілися приміщення Електрозаводу в Преображенському районі Москви. Наразі полум'ям охоплено 200 кв м площі будівлі.

У Москві горить Електрозавод

У столиці країни-агресорки Росії сталася нова бавовна – палає лакофарбовий цех Електрозаводу.

Про це повідомили російські Telegram-канали.

Наразі сильний чорний дим валить із будівлі на Електрозаводській вулиці у Преображенському районі столиці. Попередньо співробітників у будівлі немає. На місце виїхали екстрені служби. Площа пожежі близько 200 кв м.

Так, пожежа почалася на першому поверсі лакофарбового цеху, що знаходиться на заводі з виготовлення залізобетонних виробів та металевих конструкцій.

Цій пожежі надано підвищений ранг небезпечності.

У Підмосковʼї пролунав вибух на електростанції

23 листопада у підмосковному місті Литкаріно на місцевій електропідстанції трапився вибух і пожежа. Через це знеструмлено понад 10 населених пунктів.

За словами місцевих жителів, близько першої години ночі вони помітили яскравий спалах з боку підстанції, після чого у всій окрузі зникло світло, а на місці спалаху почалася невелика пожежа.

За попередніми даними, понад десять населених пунктів Підмосков'я було знеструмлено. 

Згодом росЗМІ повідомили, що інцидент з підстанцією стався на території Ленінського р.о. (У Молоковому). Причиною, попередньо, стало коротке замикання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?