У Москві спалахнула пожежа на електропідстанції — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві спалахнула пожежа на електропідстанції — відео

дим
Джерело:  online.ua

На світанку 24 листопада у Москві спалахнула пожежа на електропідстанції «Чагіно»

Площа вогню близько 200 квадратів

Близько 120 л палива та трансформатор горять на території підстанції «Чагіно» на південному сході Москви, – пишуть росЗМІ.

Електропідстанція розташована у Південно-Східному районі Москви Любліно на вулиці Чагінській 2.

За інформацією російських ЗМІ, осередок займання в будівлі трансформатора. Площа вогню близько 200 квадратів. На місці події працюють екстрені служби.

Офіційної інформації про постраждалих – немає. 

У Підмосковʼї пролунав вибух на електростанції

23 листопада у підмосковному місті Литкаріно на місцевій електропідстанції трапився вибух і пожежа. Через це знеструмлено понад 10 населених пунктів.

За словами місцевих жителів, близько першої години ночі вони помітили яскравий спалах з боку підстанції, після чого у всій окрузі зникло світло, а на місці спалаху почалася невелика пожежа.

За попередніми даними, понад десять населених пунктів Підмосков'я було знеструмлено. 

Згодом росЗМІ повідомили, що інцидент з підстанцією стався на території Ленінського р.о. (У Молоковому). Причиною, попередньо, стало коротке замикання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?