Нова “Матриця” несподівано очолила піратський рейтинг
Категорія
Культура
Дата публікації

Нова “Матриця” несподівано очолила піратський рейтинг

Нова “Матриця” несподівано очолила піратський рейтинг
Джерело:  online.ua

Фільм "Матриця 4: Воскресіння" від Лани Вачовські отримав першість у рейтингу популярності у відеопіратів практично відразу після виходу в прокат і стрімінг HBO Max.

Джерело: Deadline

Лише за один тиждень з 20 по 26 грудня з 32,6 % частки ставнайбільш скачуваною картиною, для початку опинившись у першій десятці найбільш затребуваних торрентів.

За "Матрицею" з великим відставанням фінішувала екранізація серії відеоігор "Оселя зла: Раккун-Сіті" (16,6 відсотка) та фільм за мотивами коміксів Marvel "Людина-павук 3: немає шляху додому" (12 відсотків). Проте в останньому випадку йдеться про копії поганої якості, зняті піратами у кінотеатрах.

П'ятиденні збори "Матриці 4" виявилися найнижчими для 22-річної науково-фантастичної франшизи після 1999 року оригінальна стрічка зібрала за той же період 37,3 мільйона доларів. А рекорд серії належить фільму 2003 року "Матриця 2: Перезавантаження", який із середи по неділю заробив 134,2 мільйона доларів.

Раніше Лана Вачовскі стверджувала, що сюжет картини був натхненний її власними переживаннями, пов'язаними зі втратою близьких людей. Головні ролі виконали Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс, Крістіна Річчі, Приянка Чопра, Джонатан Грофф, Яхья Абдул-Матін II та інші актори.

Минуло понад 60 років у реальному світі після подій третьої частини. Агенти повстанців Баґс і Секвоя виявляють, що Нео і Триніті якимось чином вижили і перебувають в полоні машин, у віртуальному світі Матриці. В ній Нео відомий геймдизайнер, який розробив знамениту відеогру «Матриця». Іноді йому здається, що події гри відбувалися насправді, але йому складно відрізнити де справжній світ, а де вигадка.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?