Нова мобілізація в Росії, Білорусь Шредінгера та космічні екстрасенси — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нова мобілізація в Росії, Білорусь Шредінгера та космічні екстрасенси — відео

Нова мобілізація в Росії, Білорусь Шредінгера та космічні екстрасенси — відео
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін не змінив головну мету своєї війни, Пентагон не фіксує підготовку Білорусі до нападу на Україну, а РФ планує мобілізувати ще 500 тис росіян після зимових свят   — читайте та дивіться найважливіші новини від команди online.ua.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Пентагон не бачить ознак підготовки Білорусі до вступу у війну проти України

Міністерство оборони США не бачить ознак того, що Білорусь планує вступити у війну на боці Росії проти України. Про це заявив представник Пентагону.

Ви знаєте, ми знаємо, що росіяни й білоруси збираються проводити спільні навчання. Ми не бачимо жодних ознак того, що Білорусь має намір вступити в конфлікт, — сказав він.

Зазначається, що йдеться лише про продовження спільних навчань збройних сил Росії та Білорусі.

Росія планує наступ та захоплення нових територій України, однак розуміє, що програє — ГУР

Очільник Кремля Володимир Путін планує чергову хвилю мобілізації й прагне захоплювати нові території, однак вже розуміє, що програє. Про такі наміри Москви повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

Вони розуміють, що програють, і доказом цього можуть бути спорудження фортифікаційних споруд як в Запорізькій області, як на півдні окупованої Херсонщини, так і на півночі тимчасово окупованого Криму. Тобто вони чітко розуміють, що там їм треба буде вести бойові дії і вони вже там будують оборонні споруди, — сказав Андрій Черняк.

Путін не змінив загальну мету своєї війни проти України — Столтенберг

Генсек НАТО Єнс Столтенберг звертає увагу на те, що Росія показала готовність страждати, але продовжувати війну проти України. За його словами, очільник Кремля досі не змінив свої загальні цілі у війні проти України.

Підтримка України боєприпасами хоч і виснажує запаси країн-членів Альянсу і Євросоюзу, але є правильним рішенням, - наголосив Столтенберг.

Генсек НАТО також закликав міжнародну спільноту не недооцінювати Росію, адже країна-агресорка мобілізує більше військових і наполегливо працює над забезпеченням своїх солдатів більшою кількістю зброї й боєприпасів.

Екстрасенс з РФ, якого вжалила "космічна фреза", шокував "пророцтвом" для Європи

Російська пропаганда продовжує зомбувати населення важкою артилерією — екстрасенсами, магами та пророками. Цього разу вона пішли далі. На федеральний канал запросили нібито металюдину з екстрасенсорними здібностями.

Сам "екстрасенс" розповів дивовижну історію про те, як через його тіло пройшла "фреза з космосу". За словами чоловіка, ця магічна "фреза" нібито наділила його надздібностями.

Не обійшлося і без пропагандистських "прогнозів" щодо війни в Україні. "Екстрасенс" заявив, що на Європу чекають "хвилювання", а на Росію нібито тільки перемога.

Редакція online.ua звертає увагу на те, що нашим військовим з 4-ої танкової бригади на Бахмутському напрямку потрібен транспорт. 

Лише за перші дні було зібрано понад 90 тисяч гривень! Але мета проєкту - 250 тисяч, тож долучайтеся до збору!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?