Путін не змінив загальну мету своєї війни проти України — Столтенберг
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не змінив загальну мету своєї війни проти України — Столтенберг

Путін не змінив загальну мету своєї війни проти України — Столтенберг
Джерело:  online.ua

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія показала готовність страждати, але продовжувати війну проти України. Таким чином, немає ознак того, що російський диктатор Володимир Путін змінив свої загальні цілі у війні проти України.

Джерело: брифінг Єнса Столтенберга

Оперативні новини на нашому   Телеграм-каналі

Путін не змінив планів щодо України

Столтенберг зазначив, що НАТО збільшить виготовлення зброї, щоб продовжувати підтримку України, оскільки Росія зазнала великих втрат в Україні завдяки хоробрим українським солдатам, їхньому професіоналізму та самовідданості Збройних Сил України.

Але не варто недооцінювати Росію. Вони мобілізують більше військ, наполегливо працюють, щоб отримати більше обладнання, боєприпасів, і вони продемонстрували готовність насправді страждати, але продовжувати війну. І немає жодних ознак того, що президент Путін змінив загальну мету своєї жорстокої війни проти України, - сказав генсек НАТО.

Він підкреслив, що НАТО та ЄС мають бути готовими до довготривалої перспективи та продовжувати підтримувати Україну.

Столтенберг додав, що члени НАТО та ЄС вичерпали свої військові запаси, щоб допомогти Україні і це було правильним рішенням.

Тому що це також стосується нашої безпеки. І, звичайно, нам потрібно використовувати наші можливості, наші запаси, наші боєприпаси, щоб підтримати Україну. І мене також просили, і я сказав союзникам по НАТО, що якщо їм доведеться вибирати між виконанням усіх інструкцій НАТО щодо військових запасів або підтримкою України, то важливіше підтримувати Україну.

Столтенберг зазначив, що НАТО співпрацює безпосередньо з промисловістю, яка зараз нарощує виробництво, щоб забезпечити НАТО та Україну.

Оперативні новини на нашому Телеграм-каналі

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?