Росія відправила до узбережжя НАТО фрегат з гіперзвуковими ракетами
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія відправила до узбережжя НАТО фрегат з гіперзвуковими ракетами

Росія відправила до узбережжя НАТО фрегат з гіперзвуковими ракетами
Джерело:  online.ua

Росія відправила до берегів країн НАТО фрегат "Адмірал Горшков", що має боєкомплект гіперзвукових протикорабельних ракет "Циркон".

Джерело: заступник Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв

Медвєдєв почав погрожувати НАТО російським фрегатом

Прибічник Кремля Медведєв назвав фрегат "головним подарунком на Новий рік для НАТО".

Зазначається, що фрегат з боєкомплектом ракет "Циркон" вирушив до берегів НАТО 4 грудня.

1000 кілометрів дальності їх застосування з гіперзвуком у 9 Махів та можливістю використовувати будь-який заряд з гарантією долають будь-яку ПРО. Нехай стоїть десь за 100 миль від берега, ближче до річки Потомак. Так що радійте, - заявив прибічник Кремля.

Він заявив, що ракета нібито "приведе до тями будь-кого, хто становитиме пряму загрозу Росії" та її союзникам.

Також Медвєдєв пригрозив країнам НАТО, заявивши, що "не пробачить їм вбивства росіян".

Розмовлятимемо з вами мовою сили, раз по-іншому не розумієте. І випускатимемо ще більше сучасної зброї, - закінчив свої погрози Медведєв.

ВМС ЗСУ пояснили причини виведення російського фрегату

У Військово-морських силах України заявили, що урочистостями довкола "Адмірала Горшкова" РФ намагається відвернути увагу від невдач у війні.

У зв’язку із постійними невдачами у війні з Україною, РФ продовжує зміщувати фокус уваги від невдач проведення так званої «спеціальної військової операції», - заначили там.

У ВМС повідомили, що фрегат виконуватиме завдання бойової служби в акваторіях Середземного моря, Атлантичного та Індійського океанів.

В ході бойової служби заплановано учбове застосування гіперзвукових ракет “Циркон”.

Здобутки Чорноморського флоту відсутні, тому на державний рівень було винесено заходи щодо виходу в дальній похід, подалі від акваторії Чорного моря, фрегата “Адмирал флота Советского Союза Горшков” озброєного ракетами "Циркон", церемонію відправки якого особисто очолив президент Росії Володимир Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?