У Кремлі знову пригрозили Заходу ядерною зброєю та вимагають гарантій безпеки
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі знову пригрозили Заходу ядерною зброєю та вимагають гарантій безпеки

У Кремлі знову пригрозили Заходу ядерною зброєю та вимагають гарантій безпеки
Джерело:  online.ua

Заступник керівника Радбезу РФ Дмитро Медведєв цинічно заявив, що для припинення війни проти України Москві необхідні гарантії безпеки від Заходу. 

Джерело: РосЗМІ

Чому у Кремлі вимагають гарантій безпеки від Заходу 

Нові домовленості щодо роззброєння зараз нереальні і не потрібні. Чим швидше будуть отримані гарантії максимальної безпеки, які влаштовують нашу країну, тим швидше нормалізується ситуація. Якщо ж ми їх не отримаємо – напруга зберігатиметься невизначено довго. Світ продовжить балансувати на межі Третьої світової війни і ядерної катастрофи. Ми робитимемо все, щоб їх не допустити, - заявив Медведєв.

За його словами, наразі, нібито, ворогів РФ стримує лише розуміння того, що Кремль готовий використати ядерну зброю.

Розуміння, що Росія керуватиметься Основами державної політики РФ у сфері ядерного стримування, і у разі, якщо виникне реальна загроза, діятиме згідно з ними. Біда в тому, що в такому разі ніхто згодом не розбереться, що це було – удар у відповідь чи превентивний. Це, звісно, лякає західних благодійників, які тривалий час навіювали українському політичному наброду ілюзію невразливості та безкарності в обмін на повну слухняність. Тому західний світ і балансує між пекучим бажанням максимально принизити, образити, розчленувати і знищити Росію, з одного боку, і бажанням уникнути ядерного апокаліпсису – з іншого, - цинічно зазначив заступник керівника Радбезу РФ.

Медведєв також зізнався, що Росія домагається припинення існування законно обраної української влади.

Ми докладемо всіх необхідних зусиль, щоб усі цілі спеціальної військової операції були досягнуті. А огидний режим київських націоналістів припинив своє існування. Сьогодні, крім нас, з цією місією не впоратися більше нікому, - зухвало заявив кремлівський чиновник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?