«Нова пошта» запускає свою авіакомпанію Supernova Airlines
Категорія
Україна
Дата публікації

«Нова пошта» запускає свою авіакомпанію Supernova Airlines

«Нова пошта» запускає свою авіакомпанію Supernova Airlines
Джерело:  online.ua

В компанії «Нова пошта» оголосили про запуск власної авіакомпанії. За попередньою інформацією, авіакомпанія називається Supernova Airlines ( «Супернова Еарлайнз») і у її складі передбачається створення власного флоту літаків.

Джерело: пресслужба НП

Беручи до уваги те, що за останні кілька років кількість перевезень і їх обсяги істотно збільшилися, було прийнято рішення запускати свого авіаперевізника. Про це повідомив CEO «Нова пошта Глобал» Юрій Беневітський.

Очікується, що рейси будуть проводитися з міжнародних аеропортів «Бориспіль» і «Львів». Авіаперевізник буде доставляти міжнародні вантажі. Supernova Airlines буде у пыдпорядкуванні компанії «Нова пошта Глобал».

Нагадаємо, в травні «Нова пошта» оголосила про плани відкрити відділення нового формату – з примірочними та зонами самообслуговування. Одне з тестових запрацювало на базі відділення №285 в Києві. У компанії не повідомили, коли очікувати масової появи нових відділень.

На початку весни компанія перестала працювати з готівковими платежами при адресній доставці. Ця послуга була скасована 19 березня. Відзначається, що відтепер кур’єри "Нової пошти" при адресній доставці посилок не зможуть брати готівкою платіж. Є інформація, що компанія планує перевести цю послугу в систему безготівкового розрахунку через онлайн-сервіс.

Обшуки в офісах компанії 

Також цікаво, що в березні цього року в офісах компанії проводилися обшуки, правоохоронці виявили в приміщеннях компанії та вилучили грошові кошти, невраховані в касі. Про це повідомила прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган.

Вона нагадала, що досудове розслідування і обшуки на "Новій пошті" проводяться у справі про умисну несплату податків в особливо великих розмірах. ГПУ підозрює, що посадові особи компанії в зловживання своїм службовим становищем надали незаконні фінансові послуги підприємствам-клієнтам, чим завдали збитків держінтересам.

Керівництво "Нової пошти" обурене тим, що відбувається. У компанії заявили, що не розуміють причин обшуку, так як вони не були чітко прописані в постанові суду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?