Нуланд дала оцінку переговорам щодо України в Москві
Категорія
Політика
Дата публікації

Нуланд дала оцінку переговорам щодо України в Москві

Нуланд дала оцінку переговорам щодо України в Москві
Джерело:  online.ua

Заступниця держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд назвала переговори в адміністрації Кремля, що відбулися 13 жовтня, продуктивними. Нуланд обговорила з заступником керівника адміністрації президента РФ Дмитром Козаком Мінські угоди й відновлення миру на Сході України.

Джерело: Twitter прессекретаря посольства США в Москві Джейсона Ребхольца.

 "Ми провели продуктивні переговори з Дмитром Козаком щодо наших спільних інтересів, що поділяються також Україною, Францією і Німеччиною і стосуються повного виконання Мінських угод і відновлення миру, стабільності та українського суверенітету в Донбасі", - наводить Ребхольц слова Нуланд.

Візит Нуланд в Москву

Нагадаємо, Вікторія Нуланд прибула до Росії з триденним візитом 11 жовтня. Окрім зустрічі з Козаком 13 жовтня, у вівторок вона зустрілася з заступником голови МЗС Росії Сергієм Рябковим, на переговорах також був присутній заступник міністра оборони РФ Олександр Фомін.

"Підтвердили, що єдиною основою для врегулювання залишаються Мінські угоди. В ході переговорів була підтверджена озвучена в Женеві позиція США, що без узгодження особливого статусу Донбасу в складі України істотний прогрес у врегулюванні конфлікту навряд чи можливий. З урахуванням збігу підходів по цій принциповій позиції домовилися про продовження взаємних консультацій", - йдеться в коментарі Кремля за підсумками зустрічі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?