В Україні запропонували РФ зіграти у "Гру в кальмара"
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні запропонували РФ зіграти у "Гру в кальмара"

В Україні запропонували РФ зіграти у "Гру в кальмара"
Джерело:  online.ua

Адміністратори Твіттер-акаунту "Україна" неочікувано для всіх запропонували власникам акаунту "Росія" зіграти у гру на виживання із популярного південнокорейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара".

Джерело:  Twitter "України"

Україна запропонувала Росії зіграти у "Гру в кальмара"

Варто звернути увагу на те, що за сюжетом "Гри в кальмара" учасники гри на виживання довільно вибирають фігури, не знаючи, що їх чекає далі. Пізніше героям видають цукрову пластину, на якій голкою потрібно видряпати обрану фігуру. Якщо учасники ламають пластину або не встигають закінчити фігуру, їх вбивають.

В Україні припускають, що Росії випав би український герб, який доволі складно надряпати.

Фото - скриншот сторінки twitter.com/Ukraine

Не можна також не згадати про те, що челендж із цукровими пластинами наразі набуває популярності у мережі, однак із традиційними фігурами: трикутник, коло, зірка та парасоля.

Що відомо про серіал "Гра в кальмара"

"Гра в кальмара" - південнокорейський веб-серіал в жанрі гри на виживання, пригодницького бойовика, трилера й драми.

Режисером і автором сценарію всіх дев'яти епізодів став Хван Дон Хек.

Головні ролі виконали Лі Чон Чже, Пак Хе Су, Про Ен Су, Ви Ха Чжун, Чон Хо Ен, Хо Сон Тхе, Анупам Тріпаті і Кім Чжу Рен.

Серіал розповідає про групу людей, які через потреби в грошах приймають запрошення про участь в таємному турнірі на виживання з фінальним призом у розмірі 45,6 млрд вон (38,5 млн доларів США). 17 вересня 2021 року відбулася світова прем'єра серіалу на платформі Netflix.

Варто звернути увагу на те, що Хван Дон Хек придумав основну ідею серіалу, грунтуючись на власних фінансових проблемах в молодості, а також на класову нерівність в Південній Кореї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?