ОАЕ визнали водійські права України — що це дасть туристам
Категорія
Україна
Дата публікації

ОАЕ визнали водійські права України — що це дасть туристам

ОАЕ визнали водійські права України — що це дасть туристам
Джерело:  online.ua

Об'єднані Арабські Емірати вперше визнали українські водійські права, завдяки чому українці тепер зможуть користуватися в ОАЕ своїми посвідченнями, отриманих на батьківщині. Відповідну угоду 14 лютого підписав глава МВС України Арсен Аваков і віце-прем'єр-міністр - міністр внутрішніх справ ОАЕ шейх Сейф бін Заїд Аль Нагаян. Меморандум між МВС України та МВС ОАЕ про взаємне визнання та обмін національними посвідченнями дасть багато переваг туристам, про які повідомив українцям Аваков, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС України.

"Відтепер туристи зможуть за своїми правами орендувати автомобіль, а резиденти і люди, які працюють в ОАЕ, зможуть безкоштовно і без іспитів обмінювати права на місцеві", - пояснив Аваков, що дасть туристам визнання українських прав в ОАЕ.

Як відомо, в даний час в ОАЕ знаходяться перші особи України з офіційним візитом. На зустріч з керівництвом Еміратів відправився президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою, а також представники Кабінету міністрів України, які анонсували підписання важливих угод з урядом Арабських Еміратів. Зокрема, Аваков, крім підписання угоди про визнання націнальних посвідчень водіїв підписав з урядом ОАЕ угоду про співпрацю в сфері боротьби зі злочинністю і тероризмом, яка буде мати значний вплив на поліпшення двостороннього партнерства в області безпеки і контртерористичної діяльності, а також регулювати специфічні питання такого партнерства між країнами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ОАЕ вперше в історії дозволили іноземцям отримувати громадянство. Претендувати на громадянство, правда, можуть тільки інвестори, лікарі, фахівці в певній галузі, винахідники, вчені, інтелектуали, художники, а також члени їх сімей, і то на певних умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?