Оборона триває. Сирський проїхав всією лінією зіткнення на Бахмутському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

Оборона триває. Сирський проїхав всією лінією зіткнення на Бахмутському напрямку

Оборона триває. Сирський проїхав всією лінією зіткнення на Бахмутському напрямку
Джерело:  online.ua

23 квітня Командувач Сухопутних сил ЗСУ Олександр Сирський приїхав у Бахмут та розповів про оборону міста-фортеці.

Джерело: Олександр Сирський

Сирський знову приїхав у Бахмут

За словами Командувача Сухопутних сил ЗСУ, він проїхав всією лінією зіткнення, а також був у частинах, які тримають весь бахмутський фронт.

Фото - t.me/osirskiy

Тут ми працюємо разом з командирами та воїнами над плануванням операцій, штурмових дій та оборони, контролюємо ситуацію безпосередньо на місцях. Підтримав наших воїнів. Для мене важливо знаходитися пліч-о-пліч з ними в такий час. Ми б‘ємо ворога, часто несподівано для нього, і продовжуємо утримувати стратегічні рубежі, - наголосив Олександр Сирський.

Фото - t.me/osirskiy

Командувач Сухопутних сил ЗСУ звертає увагу на те, що українські бійці, які здійснюють активні штурмові дії по захопленню позицій росіян, отримують заохочення та винагороду.

Кожен тут - герой. Росіяни несуть великі втрати, ми знищуємо їх кадровий та наступальний потенціал, - підкреслив Сирський.

Фото - t.me/osirskiy

ЗСУ зривають план російських окупантів з оточення Бахмуту 

Згідно з даними військово-політичного аналітика Олександра Коваленка, Збройні сили України тримають оборону в Бахмуті та не дають можливості російським загарбникам встановити контроль над ключовою трасою 0504.

Траса життя ЗСУ 0504 залишається місцем зіткнень. Поки саме у росіян зберігається вогневий контроль над цим відрізком. Попри це, 0504 продовжує функціонувати, як і обхідні шляхи між трасами. Дощова погода вносить свої корективи і поки ці стежки під силу тільки гусеничній техніці. Тому погодний фактор зараз негативно впливає на оборону міста, — зазначає Коваленко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?