ОБСЄ виступила з попередженням про плани бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ОБСЄ виступила з попередженням про плани бойовиків на Донбасі

ОБСЄ виступила з попередженням про плани бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі зафіксували стягнення бойовиками військової техніки. Зокрема, йдеться про 3 танки невстановленого типу на полігоні біля н.п. Новоселівка в Донецькій області. Ще 10 танків зафіксовано на полігоні бойовиків поблизу н.п. Шимшинівка в Луганській області.

Джерело : звіт СММ ОБСЄ

Також ОБСЄ відзначає ознаки військової присутності та присутності військового типу в зоні безпеки. В районі н.п. Довге в Луганській області безпілотник ОБСЄ засік 5 броньованих машин, ще одну бойову броньовану машину спостерігачі побачили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.

В районі н.п. Довге в Луганській області безпілотник ОБСЄ засік 5 броньованих машин, ще одну бойову броньовану машину спостерігачі побачили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.

Ситуація на Донбасі 6 жовтня

Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець дістав поранення. За минулу добу бойовики шість разів порушували режим припинення вогню, причому двічі з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомили у пресцентрі операції Об’єднаних сил.

"Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний", – йдеться у повідомленні.

В районі Трьохізбенки ворожі збройні формування обстріляли наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Новотошківського бойовики двічі здійснили обстріли, використовуючи станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Біля Красногорівки бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Кримського вони двічі використали міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Воїни ЗСУ відкривали вогонь у відповідь , щоб змусити бойовиків припинити вогневу активність. Вони використовували не заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

У Штабі додали, що станом на 7:00 6 жовтня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, вчора від початку вчорашньої доби російські окупаційні війська тричі обстріляли українські позиції. Один військовослужбовець зазнав осколкових поранень.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?