Очільник Міноборони Британії впевнений у поразці РФ у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільник Міноборони Британії впевнений у поразці РФ у війні проти України

Очільник Міноборони Британії впевнений у поразці РФ у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса, для кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна не може бути ніяких днів перемоги, а натомість - тільки ганебна поразка у війні проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

На армію РФ чекає ганебна поразка у війні проти України 

Ми всі хочемо, щоб ця безглузда війна не відбувалася, але як переважна більшість світу ми не можемо стояти осторонь, залишивши Україну без засобів захищати себе. Погляньте на абсурдність російських генералів, блискучих у своїх парадних уніформах, медалях і нагородах. Вони є співучасниками. І для них, і для Путіна не може бути жодного дня перемоги, тільки безчестя і неодмінна поразка в Україні, - зазначив очільник Міноборони Великої Британії.

Воллес підкреслив, що військові злочини армії РФ зганьбили пам'ять солдатів часів Другої світової війни та закликав притягти кремлівських генералів до відповідальності.

Міністр оборони Великої Британії також нагадав про численні випадки нападів військових РФ на на жінок і дітей, а також на випадки сексуального насильства.

За його словами, жорстокість Росії в Україні може надіслати неймовірно небезпечний сигнал, якщо Путін досягне успіху.

Міністр оборони сказав, що якщо РФ виграє війну після того, як її військові вчинили вбивства і згвалтування, а також бомбили цивільні території, це буде вказувати державам у всьому світі, що їм "просто потрібно бути більш жорстокими", ніж інші, щоб досягти своїх цілей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?