Очільник Мюнхенської конференції публічно назвав Медведєва "клоуном"
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник Мюнхенської конференції публічно назвав Медведєва "клоуном"

Очільник Мюнхенської конференції публічно назвав Медведєва "клоуном"
Джерело:  online.ua

Новий очільник Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Гойсґен публічно відреагував на абсурдні заяви колишнього президента РФ Дмитра Медведєва у соціальних мережах. Політик наголосив, що вважає поплічника російського диктатора Володимира Путіна просто "клоуном".

Джерело: Bild

Очільник Мюнхенської конференції не приховує, що вважає Медведєва "клоуном"

Колишній дипломатичний радник німецької екслідерки Ангели Меркель назвав Дмитра Медведєва клоуном. Це сталося на міжнародному симпозіумі в Кілі.

Що важливо розуміти, заступник голови ради безпеки Росії колись вважався нібито "ліберальним" політиком. Протягом останніх місяців він регулярно виступав із різкими заяви про Україну та Захід. Тепер претендує на звання головного "яструба" російського режиму.

До прикладу, 15 червня, він розмріявся, що через два роки України не існуватиме.

Медведєв сьогодні – клоун. Вибачте, що я маю це вимовити вголос,– сказав Гойсґен.

Що саме писав раніше Дмитро Медведєв

Мене часто запитують, чому мої дописи в телеграм такі різкі. Відповідаю – я їх ненавиджу. Вони покидьки й виродки. Вони бажають смерті нам, Росії. І доки я живий, я робитиму все для їхнього зникнення, – йшлося в повідомленні колишнього презиеднта РФ.

Окрім того, Медведєв почав стверджувати, що "США у відповідь на "спецоперацію" Росії оголосили "війну за довіреністю", забезпечуючи Україну зброєю, підтримуючи там мілітаристські настрої, щоб Київ бився до останнього українця".

Дмитро Медведєв (фото — kremlin.ru)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?