Один із найбільших банків Швейцарії заморожуватиме рахунки жителів Білорусі та РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Один із найбільших банків Швейцарії заморожуватиме рахунки жителів Білорусі та РФ

Один із найбільших банків Швейцарії заморожуватиме рахунки жителів Білорусі та РФ
Джерело:  online.ua

Один із найбільших банків Швейцарії Julius Baer буде заморожувати рахунки білорусів та росіян.

Джерело: Forbes.

Julius Baer буде заморожувати рахунки білорусів та росіян

Julius Baer повідомив своїм клієнтам - росіянам і білорусам - про заморожування їхніх інвестиційних рахунків через вимоги європейського депозитарію Euroclear.

Швейцарський банк Julius Baer розіслав російським клієнтам повідомлення, що їхні інвестиційні рахунки будуть ізольовані від інших активів, а операції за цими інвестиційними рахунками заморожені.

Глава відділу корпоративних комунікацій банку Julius Baer Ян Вондер Мюль підтвердив інформацію про те, що інвестиційні рахунки росіян будуть ізольовані через вимоги Euroclear.

Euroclear вимагає виділити цінні папери, що зберігаються в Euroclear, і грошові кошти, отримані від цих цінних паперів, на спеціальні рахунки в Euroclear, - йдеться в повідомленні.

У листах російським і білоруським клієнтам зазначено, що ці заходи набувають чинності негайно. Це рішення пов'язане із санкціями проти РФ і Білорусі.

Що відомо Julius Baer Group

Швейцарський банк, що спеціалізується на приватному банкінгу та управлінні активами. Штаб-квартира розташована в Цюриху (Швейцарія).

Бельгія використає російські активи в якості багатомільйонної допомоги Україні

Зазначається, що половина сума буде використана для постачання військових товарів, таких як бронетехніка, зброя й боєприпаси.

Інша ж половина буде направлена на гуманітарну підтримку, майбутню реконструкцію України й посилення дипломатичної присутності Бельгії в країні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?