Офіцери РФ почали вивозити з Токмака свої родини
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіцери РФ почали вивозити з Токмака свої родини

Міноборони Британії
Армія РФ, офіцери РФ

Згідно з даними британських розвідників, армія РФ продовжує активно розбудовувати та посилювати оборонні укріплення на підступах до міста Токмак. Однак, що цікаво, це не заважає російським офіцерам поспіхом вивозити з міста свої родини.

Розвідка Британії розповіла, що відбувається на підступах до Токмака

Іноземні експерти звертають увагу на нещодавню заяву мера Мелітополя Івана Федорова.

За словами останнього, російські сили розбудовують свою лінію оборони в районі Оріхова, зокрема, у Новопрокопівці будують двоповерхові бункери з тунелями і траншеями.

"Розвідка Британії підтверджує дані про те, що в тимчасово окупованому місті поспіхом зводять додаткові фортифікації, траншеї укріплюють бетоном.

Також російські офіцери почали евакуювати з Токмака свої родини. Спостерігаються фортифікації на південних підступах до Роботиного, – наголошують британські розвідники.

На думку представників Міноборони Британії, бункери мають стати більш надійним захистом для військових РФ та офіцерського складу від вогневого ураження артилерією та безпілотниками-камікадзе.

Також, цілком можливо, що бетон дасть можливість посилити траншеї в умовах осінньої грязюки.

Британські розвідники звертають увагу на те, що нові фортифікаційні споруди та евакуація окупантами членів своїх родин підтверджують той факт, що їх дійсно лякає контрнаступ ЗСУ.

Як розвідка Естонії коментує ситуацію навколо Токмака

Згідно з даними естонських розвідників, бійці ЗСУ продовжують систематично знищувати позиції підрозділів армії РФ в районі Оріхова на Запоріжжі.

Ба більше, існує висока ймовірність того, що українські сили прискорять своє просування у напрямку окупованого Токмака.

Підрозділи злочинної армії РФ, що були перекинуті протягом кількох минулих тижнів , наприклад, частини 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії, вже почали виснажуватись.

Не можна також не згадати про масштабні втрати армії РФ поблизу села Вербове.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?