У Зеленського назвали орієнтовний час початку переговорів з Байденом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали орієнтовний час початку переговорів з Байденом

У Зеленського назвали орієнтовний час початку переговорів з Байденом
Джерело:  online.ua

Сьогоднішня розмова президента Володимира Зеленського із очільником Білого дому Джо Байденом має початися о 19:30 за Києвом. Орієнтовний час назвав прессекретар Зеленського Сергій Никифоров. 

Джерело: Facebook прессекретаря Зеленського

Шановні колеги, щодо розмови з президентом США орієнтуємося на 19:30 за Києвом. Це попередній час, можливі зміни.

Треба додати, що перед переговорами з президентом США Зеленський візьме участь в онлайн-саміті за демократію.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський позитивно оцінив факт розмови свого американського колеги з Володимиром Путіним, однак детальні коментарі зможе надати після своїх власних переговорів.

У цілому, я вважаю, це позитивно, що президент США розмовляв із президентом Російської Федерації. Деталі цієї розмови я б хотів прокомунікувати і прокоментувати завтра після моєї розмови з президентом Сполучених Штатів Америки. Завжди США підтримували Україну, наш суверенітет і незалежність, у нас була двопартійна підтримка, але найголовніше, що ми бачимо, - що є особиста реальна реакція і особиста роль президента Байдена у врегулюванні війни на сході. Мені здається, що це найважливіше.

– Володимир Зеленський

Також відомо, що вчора Байден поговорив пор ситуацію на україно-російському кордоні і загалом ситуаці в регіоні з лідерами Франції, Німеччини, Італії та Великої Британії. Радник Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван вчора заявив про плани Штатів:

Ми надамо додаткові оборонні засоби українцям, які значно перевищують те, що ми вже постачаємо. У відповідь на таку ескалацію ми також посилимо наших союзників по НАТО на східному фланзі.– Джейк Салліван

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?