Офіс президента озвучив нові претензії команді Кличка
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіс президента озвучив нові претензії команді Кличка

Офіс президента озвучив нові претензії команді Кличка
Джерело:  online.ua

Заступник очільник Офісу президента Кирило Тимошенко поскаржився на те, що мер Києва Віталій Кличко не набрав хорошу команду й не вирішує найсерйозніші проблеми столиці, тому Володимир Зеленський може змінити голову КМДА.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

ОП назвав головну проблему Кличка

"Це конфлікт Кличка фактично з самим собою та з містянами (а не з Офісом президента – ред.). Інфраструктура не розвивається, крім планів із забудови житла, які були прив'язані до генплану та перевиконуються. Водночас плани з розвитку інфраструктури, розв'язок доріг, метро, мостів тощо не виконуються навіть на 50%", - заявив Кирило Тимошенко.

На переконання представника команди Зеленського, "з урахуванням бюджету Києва можна було б прискорити зростання та розвиток інфраструктури".

"Все, що колись будувалося, як би це дивно не звучало, будувалося за Олександра Попова (голова КМДА з 2010 до 2014 року – ред.). Жодної розв'язки, жодної станції метро... Наразі ж будуються лише парки, ставляться фонтани, стелиться газон. Це дуже добре, але у Києва є інші проблеми – це трафік, який справді зріс, люди стоять у заторах, метро не розвивається. Так не може бути", – наголосив Кирило Тимошенко.

Як стверджує політик, наразі є два виходи: або команда Кличка нарешті усвідомить, що потрібно цим займатися, або…".

"Мер – це обирана посада, це незаперечний факт, але щодо голови Київської міськадміністрації будуть інші висновки. Але вирішувати це президенту. Є різні варіанти, зокрема, і ухвалення законопроекту "Про столицю", і правок до чинного закону (...)", – пояснив Кирило Тимошенко.

Що цікаво, представник ОП визнає, що на виборах міського голови у Кличка не було реальних конкурентів.

"До нього особисто як до персони та легенди України немає жодних питань. Але якщо ти – мер, ти маєш набрати таку команду, при якій ти будеш справді легендою, тебе любитимуть, знатимуть, поважатимуть і писатимуть про тебе у підручниках історії. А якщо ти не можеш набрати хорошу команду, на жаль, виходить, це проблема самого Кличка", – підсумував Тимошенка.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?