Офіцер ЗСУ пообіцяв українцям добрі новини з фронту уже незабаром
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіцер ЗСУ пообіцяв українцям добрі новини з фронту уже незабаром

Офіцер ЗСУ пообіцяв українцям добрі новини з фронту уже незабаром
Джерело:  online.ua

Наша країна з нетерпінням чекає на початок контрнаступу Збройних сил України. Офіцер 54 бригади Олександр Афанасьєв зазначає, що наразі дати і місця початку наступальних дій не розкриватимуть, однак, імовірно, українці невдовзі почують приємні новини.

Джерело: "24 Канал"

Офіцер ЗСУ розповів, яких новин незабаром чекати з фронту

На переконання українського бійця, снарядного голоду, на який постійно скаржиться Євген Пригожин, у російських загарбників насправді немає.

На Сіверському напрямку, де воює Олександр Афанасьєв, росіяни використовують всі види озброєння. Вони навіть застосовують фосфорні бомби.

Відповідно до своєї тактики окупанти намагаються випалити та знищити населені пункти України і на купі брухту повісити свою триколірну ганчірку. На Сіверському напрямку військові стоять міцно, їхнє завдання – ефективно знищувати ворога і стягувати якомога більше окупаційних угруповань на свою дугу. Я можу сказати, що добрі новини уже скоро, вони вже йдуть, - прогнозує воїн.

Армія РФ не припиняє спроб наступу

За словами Олександра Афанасьєва, окупанти продовжують протягом останніх двох тижнів штурмувати Білогорівку.

Ворогу вдається досягати локальних успіхів, їм вдалося забрати кілька самохідних гармат, але на них багато росіян і загинуло.

Як правило гинуть їхні наймотивованіші солдати, а в другій і третій лініях переступати своїх так званих побратимів охочих не надто багато, – розповідає український воїн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?