Огидна ситуація. Путін накинувся на Зеленського з брехливими звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Огидна ситуація. Путін накинувся на Зеленського з брехливими звинуваченнями

Огидна ситуація. Путін накинувся на Зеленського з брехливими звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін вирішив вигадати нову цинічну брехню про українського лідера Володимира Зеленського. Цього разу російський диктатор почав стверджувати, що "західні куратори поставили на чолі сучасної України етнічного єврея", щоб, мовляв, "прикрити антилюдську сутність" України.

Джерело: росЗМІ

Путін вигадав нові звинувачення на адресу Зеленського

Це робить ситуацію надзвичайно огидною, що етнічний єврей прикриває героїзацію нацизму і тих, хто очолював свого часу Голокост в Україні, - безсоромно збрехав президент РФ.

Не можна також не згадати про те, що декілька місяців тому Путін заявив, нібито з посиланням на своїх "друзів-євреїв", що Зеленський "не єврей, а ганьба єврейського народу".

У мене з дитинства багато друзів-євреїв. Вони кажуть: "Зеленський - не єврей, це ганьба єврейського народу, - цинічно заявив тоді Путін.

Варто зазначити, що тоді ж, під час пленарного засідання ПМЕФ, показали відеоролик про нібито "звірства бандерівців під час Великої Вітчизняної війни".

Ось це ті, хто сьогодні є героями України. Це ті, кого сьогоднішня українська влада захищає і персонально, і їхню ідеологію. Як же з цим можна не боротися? Ми зобов'язані з цим боротися, - зухвало коментував відео кремлівських пропагандистів очільник Кремля.

Ба більше, Путін вкотре безсоромно повторив, що "у Росії є повне право вважати поставлене завдання денацифікації України одним із ключових".

Як головний рабин України прокоментував принизливі заяви Путіна про Зеленського

Головний рабин України Моше Реувен Асман був одним з перших, хто відреагував на публічну брехню Путіна про українського лідера.

Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить усе для допомоги українському народу. І не тільки я. Думаю, що весь світ пишається ним... В Україні немає неонацистів. В Україні є порядні люди, які захищають свою батьківщину.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?