Ми разом: Океан Ельзи анонсував безкоштовний виступ у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Ми разом: Океан Ельзи анонсував безкоштовний виступ у Києві

Ми разом: Океан Ельзи анонсував безкоштовний виступ у Києві
Джерело:  online.ua

22 лютого український гурт "Океан Ельзи" неочікувано для всіх вирішив дати безкоштовний концерт на Пішохідно-велосипедному мосту у Києві — у такий спосіб музиканти хочуть продемонструвати, що українці залишаються сильними та об'єднаними навіть перед обличчя загрози з боку російської армії.

Джерело: Телеграм-канал "Океан Ельзи"

"Океан Ельзи" запрошує усіх на виступ в Києві - що відомо

"Океан Ельзи" збирає 22 лютого киян та гостей столиці на об'єднавчий концерт під гаслом "Ми тут. Ми разом. Ми сильні і об'єднані!" Про це учасники гурту заявили у своїх соціальних мережах.

Океан Ельзи заспіває декілька пісень, просто разом з нами усіма, — зазначають учаники колективу та закликають українців приєднатися до їхної акції.

Концерт відбудеться о 15:00 у Києві на Пішохідно-велосипедному мосту.

Що важливо розуміти, це реакція музикантів на події, які зараз відбуваються на Сході України та ймовірне повномасштабне вторгнення РФ в нашу країну.

Окрім того, "Океан Ельзи"також прокоментував визнання ОРДЛО очільником Кремля Володимиром Путіним.

Донецьк, Луганськ були, є і будуть Україною завжди! Жодні фейкові заяви, жодні насильницькі дії, жодні тимчасові окупації не змінять цього, - наголосили музиканти.

Що відомо про рішення Путіна щодо "ЛДНР"

Пізно вночі 21 лютого очільник Кремля Володимир Путін записав звернення до російського народу, під час якого заявив, що ухвалив рішення про офіційне визнання Росією "ЛДНР". За декілька годин також стало відомо, що він віддав наказ про введення військ РФ в ОРДЛО з метою "встановлення миру".

Український президент Володимир Зеленський заявив, що це рішення де-факто стало виходом РФ з Мінських угод. Він також закликав українців не панікувати, оскільки ситуація залишається під контролем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?