Окупанти на Херсонщині теж почали вимагати термінового "референдуму"
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти на Херсонщині теж почали вимагати термінового "референдуму"

Окупанти на Херсонщині теж почали вимагати термінового "референдуму"
Джерело:  online.ua

Кремлівські пропагандистські видання повідомляють, що колаборанти та представники окупаційного режиму РФ на Херсонщині слідом за ватажками самопроголошених "ЛДНР" почали вимагати від Кремля термінового проведення референдуму. 

Джерело: "РИА Новости"

Що відбувається на Херсонщині 

Зокрема, 20 вересня так звана "громадська рада Херсонської області" виступила зі зверненням до призначеного кремлівськими окупантами так званого "керівника" регіону з вимогою негайно провести "референдум" щодо приєднання до РФ.

Слід зазначити, що нещодавно так звані "громадські палати" "ЛНР" і "ДНР" 19 вересня зажадали негайно ініціювати "референдуми" про визнання їх суб'єктами Російської Федерації.

Так, заступник керівника Радбезу РФ Дмитро Медведєв цинічно заявив про необхідність приєднання самопроголошених псевдо-республік на окупованих Кремлем територіях Луганської та Донецької областей до складу РФ.

За його словами, це дозволить Кремлю рахувати спроби України повернути ці території під свій законний контроль оголошенням війни РФ.

Після їхнього проведення і прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру. Посягання на територію Росії - злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту, - нахабно заявив Медведєв.

Представник Кремля зухвало заявив, що дії військово-політичного керівництва РФ та кремлівської армії, які суперечать міжнародному праву, треба буде закріпити у Конституції РФ, щоб "жодна посадова особа не змогла повернути ці рішення назад.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?