Окупанти обстріляли дитячій садок у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти обстріляли дитячій садок у Запорізькій області

Окупанти обстріляли дитячій садок у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Представники Запорізької ОВА повідомили, що військові кремлівської окупаційної армії обстріляли будівлю дитсадка у місті Степногірськ Василівського району Запорізької області.

Джерело: Telegram-канал Запорізької ОВА

Окупанти обстріляли дитсадок у Степногорську 

Ворог обстріляв дитячий садочок в смт Степногірськ, Василівського району Запорізької області. Ракета поцілила у двір дошкільного навчального закладу. Осколками вибило близько ста вікон, - зазначають представники Запорізької ОВА.

Загалом 6 червня з 18:00 до 19:00 у Степногірськ влучило 8 снарядів російської армії. Руйнувань зазнав житловий фонд третього мікрорайону міста. Одна людина поранена, постраждалого ушпиталено.

За даними ЗОВА, ворог майже щодня обстрілює селище міського типу Степногірськ.

Із початку березня в смт відсутнє централізоване водозабезпечення. Свердловини розташовані за 15 км від селища, на тимчасово окупованій території. Через постійні обстріли в селищі бувають перебої з електропостачанням.

Між тим військовий експерт Олег Жданов допускає, що Україна до кінця року зможе перемогти кремлівську окупаційну армію та звільнити захоплені території.

Міністр оборони знає масштаби поставок по ленд-лізу, він же ознайомлений з планом військових поставок, тому він і розраховує на те, що у всякому разі гарячу фазу війни ми можемо закінчити до кінця року. Тобто вийти на державний кордон. А далі - буде або перманентний конфлікт, тобто Росія буде зі своєї території обстрілювати українську (те, що ми спостерігаємо сьогодні на півночі і північному сході України), або відбудеться зміна політичного курсу РФ. Тоді у нас є шанс підписати з ними якусь угоду про співіснування двох держав на найближчі кілька десятиліть, - зазначив Жданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?