Окупанти підтверджують успішний контрнаступ ЗСУ на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти підтверджують успішний контрнаступ ЗСУ на півдні України

Окупанти підтверджують успішний контрнаступ ЗСУ на півдні України
Джерело:  online.ua

З перехоплених СБУ розмов кремлівських загарбників стало зрозуміло, що українські військові перейшли в успішний контрнаступ на території Миколаївщини та Херсонщини.

Джерело: Telegram-сторінка СБУ

ЗСУ звільняють Миколаєвщину та Херсонщину від кремлівських окупантів 

Зокрема, у перехопленній телефоній розмові один з військових кремлівської окупаційної армії визнає, що потрапив "до пекла".

Українські захисники застосовують "Гради" та міномети проти окупантів на півдні.

Сидиш в окопі, бл*дь, *бать, п*здец: "Господи, бл*дь! Тільки не в окоп, тільки не окоп! Коротше, бл*дь, ліс горить - ну, п*здець! Просто пекло якесь, нах*й, - зізнається окупант.

За інформацією радника голови МВС Вадима Денисенка, командування кремлівської окупаційної армії набирає до складу власних ДРГ україномовних жителів окупованих Донецької та Луганської областей, а також Криму.

Зараз змінила тактику РФ, в основному це люди - колишні громадяни України, досить довго проживали в окупованих Донецьку, Луганську і Криму. І один з головних критеріїв, за якими відбирають цих людей - це, як мінімум, розуміння, і вміння розмовляти українською мовою, - зазначає Денисенко.

За його словами, це робиться для того, щоб диверсантів було важче сплутати з іншими українцями.

Спочатку ми пам'ятаємо, що в основному це були росіяни, які навіть теоретично не могли вимовити деякі слова, які і стали нашим умовним паролем - "Паляниця", "Укрзалізниця" і так далі, - пояснює Денисенко.

Речник МВС додав, що за три місяці війни в Україні нарахували більше сотні диверсійних груп.

Між тим українські військові в районі Лисичанська на Луганщині зупинили просування ворожої колони бронетехніки.

Зупинили рух колони окупантів під Лисичанськом.. - йдеться у допису військових на Facebook-сторінці Генштабу ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?