Окупанти в Криму затримали сміливого патріота України
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму затримали сміливого патріота України

Окупанти в Криму затримали сміливого патріота України
Джерело:  online.ua

В окупованому Росією Криму ФСБ затримала активіста Ігоря Мовенка, якого у вересні посеред вулиці побили за українську символіку на велосипеді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Кримську правозахисну групу в Facebook.
"У Криму співробітники ФСБ затримали активіста Ігоря Мовенка. Про це КПГ повідомила його дружина Валентина. Кримська правозахисна група перевіряє інформацію", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, у вересні в мережі з'явилося відео, як на вулиці лежить побитий за українську символіку чоловік, а поліція замість затримання винних просто дивилася на те, що відбувається. Пізніше Мовенко подавав заяву в прокуратуру з вимогою відкрити кримінальне провадження проти нападників, проте всі запити тривалий час залишалися без уваги, незважаючи на те, що у потерпілого були всі докази злочину: відео, зняте його дружиною, відео з камер спостереження на вулиці і очевидці події.
Читайте також: У Росії стали бити за символіку путінських "ввічливих людей"
Пізніше прокуратура все-таки почала досудове розслідування за фактом жорстокого побиття українця.
Відео побиття українця Мовенка в Криму


Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді 39-річного українця  Ігоря Мовенка, якого у вересні побили в Криму за українську символіку, оштрафували за розміщення емблеми полку Національної гвардії України "Азов" на велосипеді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?