Окупований Енергодар опинився на межі гуманітарної катастрофи
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупований Енергодар опинився на межі гуманітарної катастрофи

Окупований Енергодар опинився на межі гуманітарної катастрофи
Джерело:  online.ua

Тимчасово окуповане армією РФ місто Енергодар Запорізької області опинилося на межі гуманітарної катастрофи. За словами міського голови Дмитра Орлова, наразі там відсутнє енерго- та водозабезпечення і немає перспектив запуску опалення.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Енергодар знаходиться на межі гуманітарної катастрофи

Енергодар перебуває на грані гуманітарної катастрофи, бо постійні ворожі обстріли руйнують цивільну інфраструктуру та електромережі. Місто залишається і без електрики, і без водозабезпечення. Газу в більшій частині міста немає вже майже пів року. Зараз іще велике питання щодо опалювального сезону, бо місто має централізовану систему опалення, яке не працює з весни, та від атомної станції, кілька блоків якої перебувають в режимі холодного зупинення, а кілька блоків – у ремонті, - розповідає мер міста.

Як стверджує Дмитро Орлов, надій щодо запуску опалення наразі немає. Цілком можливо, що опалювальний сезон в Енергодарі не розпочнеться взагалі.

Не можна також не згадати про те, що міський голова підтвердив, що зранку 23 жовтня в місті був "приліт" у місцевий готель, який полюбляли використовувати окупанти, – будівля пошкоджена.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?