Олег Винник нарешті прокоментував дискваліфікацію на "Танцях з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олег Винник нарешті прокоментував дискваліфікацію на "Танцях з зірками"

Олег Винник нарешті прокоментував дискваліфікацію на "Танцях з зірками"
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та учасник нового сезону "Танців з зірками" Олег Винник неочікувано для всіх покинув проєкт через коронавірусну інфекцію. Разом із своєю партнеркою Оленою Шоптенко він пропустив п'ятий прямий ефір проєкту, а під час шостого випуску зіркових напарників дискваліфікували. Варто звернути увагу на те, що Олені та Олегу довелося покинути шоу, адже за правилами пара може пропустити лише один ефір. Через зараження COVID-19 учасники не змогли підготувати номер і не вийшли на паркет. Зірковий красень на особистій сторінці в Інстаграмі оприлюднив допис, у якому подякував прихильникам та прокоментував дискваліфікацію, передає ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, ще під час шостого прямого ефіру, коли глядачі дізналися про дискваліфікацію Винника, він зазначив, що абсолютно погоджується з вердиктом. Зрозуміло, що не хотілося, щоб все так закінчувалося, але такі правила проєкту і їх потрібно дотримуватися. У своєму новому дописі артист звернувся до всіх своїх віданних фанатів, які підтримували його, коли він разом із Оленою Шоптенко виходив на паркет шоу. Олег подякував усім за підтримку та побажання скоріше одужувати. Співак також додав, що йому вже значно краще, проте лікування продовжується і він перебуває на самоізоляції.

"Прикро залишати паркет "Танців з зірками" через хворобу, проте це життя. Олено, тримайся, ми все подолаємо", - сказано в повідомленні Олега Винника.

На цю прикру подію також відреагувала і Олена Шоптенко. На своїй сторінці в Інстаграм вона опублікувала спільне фото із Олегом Винником, яке зробила під час одного з прямих ефірів. Танцівниця утрималася від довгих дописів і коротко написала під світлиною: "На жаль".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль нарешті зізналася, про якого чоловіка насправді мріє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?