Олена Кравець відверто розповіла про кризу у стосунках з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олена Кравець відверто розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Олена Кравець відверто розповіла про кризу у стосунках з чоловіком
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок "Кварталу 95" та шоувумен Олена Кравець відверто вирішила розповісти про кризу у стосунках з чоловіком, з якою вони стикалися у шлюбі в певні періоди життя. За словами зірки, вона разом з коханим навіть вирішила відвідувати психотерапевта.

Джерело: "Твій день"

Кравець розказала про стосунки з чоловіком 

За словами гумористки, вона уже 19 років перебуває у шлюбі з чоловіком Сергієм. За цей період їм доводилося разом вирішувати чимало складних проблем, зокрема, й проблем, які виникали у їхніх стосунках. Що цікаво, Олена Кравець порівнює подружнє життя з грою. Зірка звертає увагу на те, що кожен новий рівень дає нові знання про твого партнера.

"У шлюбі є певні періоди, вони як рівні гри. Ти проходиш кожен з них і набуваєш якихось нових навичок… Мені здається, що кожний період трансформує. І наші стосунки вже ніколи не будуть такими, як на початку. І це дуже цікаво. Мені подобається той рівень гри, на якому ми зараз з Сергієм живемо", – розповідає гумористка.

Шоувумен більше не приховує, що кризи іноді переслідували подружжя. Однак з ним вдалося впоратися завдяки допомозі сімейного психотерапевта.

Олена Кравець з чоловіком (фото - instagram.com)

"У нас були певні кризи й прийняття всього в одне одному. Мені здається, що зараз ми вийшли на таку рівну дорогу і я розумію, що я його таким ще не знаю. І не буду лукавити, кожен з нас проходить індивідуальну терапію... У нас раніше була спільна терапія, були в нашому житті обставини, які привели нас до спеціалістів. Це дуже нам допомогло. І це певний зріст, який не може не відбиватися на якості наших стосунків у родині. Для мене основний критерій – це легкість", – наголосила зірка "Кварталу 95".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?