Олігарх Фукс заявив про "помсту" після потужних санкцій РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Олігарх Фукс заявив про "помсту" після потужних санкцій РНБО

Олігарх Фукс заявив про "помсту" після потужних санкцій РНБО
Джерело:  online.ua

Бізнесмен та український олігарх Павло Фукс назвав санкції, запроваджені Радою національної безпеки та оборони 18 червня, помстою секретаря відомства Олексія Данілова. Окрім того, він наголосив, що збирається подати на нього в суд, а також на рішення щодо санкцій.

Джерело: "Україна 24",  Telegram  Павла Фукса

Фукс хоче йти до суду через санкції

"Данилов, ви знаєте, є членом фракції партії "Яблуко", в якій його давній партнер Михайло Бродський працює, вони там разом в цій партії. Це явно помста Данилова особисто, він, напевно, ввів в оману президента і інших людей, які приймали таке рішення. Від себе я хочу сказати, що я громадянин України, який платить податки, великі податки. Я, безумовно, буду боротися за своє ім'я, і я обов'язково подам в суд і на це рішення, і особисто на цю людину (Данилова - ред.). Ніякого відношення я не маю до компаній, які вони придумали, Данілов придумав. Все брехня", - стверджує Павло Фукс.

У своїх соціальних мережах олігарх також почав запевняти, що не мав і не має ніякого відношення до компанії "Голден Деррік". Бізнесмен також додав, що це дужелегко перевірити.

Що відомо про санкції РНБО проти Фукса та Фірташа

18 червня стало відомо, що РНБО ввелаа "повний комплект" санкцій проти українських олігархів Дмитра Фірташа і Павла Фукса. Це підтвердив очільник відомства Олексій Данілов.

Як стверджує політик, санкції проти Фірташа пов'язані з його участю у титановому бізнесі, а проти Фукса - щодо ситуації, пов'язаної з компанією "Голден Деррік".

За словами Данілова, під час засідання РНБО скасувала ліцензії "недобросовісних надрокористувачів" – 4 ліцензії з видобутку титану, 3 – з розробки вуглеводів і 2 рудні ліцензії, у тому числі коштовні ліцензії, які не використовувались протягом 18, 19 і 17 років відповідно.

"Вперше за роки незалежності України державі було добровільно повернуто 2 ліцензії на видобуток природного газу та сирої нафти (компанії з Харківської та Дніпропетровської області, серед яких э назва "Гео Альянс")", - йдеться в повідомленні

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?