Олланд розкрив план Путіна у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Олланд розкрив план Путіна у війні проти України

Олланд розкрив план Путіна у війні проти України
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього лідера Франції Франсуа Олланда, російський диктатор Володимир Путін розраховує на те, що міжнародна спільнота втомиться підтримувати Україну та згодиться на сприятливе для Кремля закінчення війни через перемовини з Москвою.

Джерело:  Politico

Чого далі чекати від Путіна у війні проти України

Франсуа Олланд, який був президентом Франції з 2012 по 2017 рік, нагадує про те, що йому доводилося багато разів спілкуватися з очільником Кремля, зокрема й обговорюючи війну на Донбасі та окупацію Криму.

Політик публічно визнав, що ці спроби діалогу виявилися провальними, оскільки Путін розуміє лише мову сили й не звик до дипломатії.

Він - радикально раціональна людина... У нього є своя аргументація, і в цих рамках він готовий застосувати силу. Він здатний зрозуміти тільки ту динаміку сили, яку ми можемо встановити проти нього, - наголосив колишній французький лідер.

На переконання Франсуа Олланда, російський диктатор буде робити все можливе, щоб "закріпити свої успіхи, щоб стабілізувати конфлікт".

Путін чекає на втомлення Заходу від війни - Олланд

Очільник Кремля розраховує на те, що Захід врешті-решт втомиться від війни в Україні, й тоді офіційна Москва зможе висунути свої умови її завершення.

Але на відміну від того часу, коли він був при владі, а Париж і Берлін вели переговори з Путіним, цього разу роль посередника, найімовірніше, перейде до Туреччини або Китаю, що нікого не обнадіює, - озвучив свій прогноз Франсуа Олланд.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?