ONUKA показала зворушливі фото сина в його перший день народження
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ONUKA показала зворушливі фото сина в його перший день народження

ONUKA показала зворушливі фото сина в його перший день народження
Джерело:  online.ua

13 травня Ната Жижченко, солістка гурту ONUKA, і Євген Філатов (The Maneken) відзначають день народження сина Олександра. З нагоди свята зоряна мама поділилася зворушливими фото малюка.

Джерело: Instagram ONUKA

"1 рік", - підписала Ната Жижченко фото сина, які оформила колажем.

ONUKA вкрай рідко публікує знімки з сином, але в його перший день народження вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. На знімках зображені різні кумедні емоції малюка, які він дарує мамі кожен день.

"Таткова міні-копія; Який Мілашка, вітання !; Які очі!; Оченята - влюбляшкі; І вже співає)))", - коментують фанати фото сина ONUKA, бажаючи всього найкращого хлопчикові і його батькам.

До речі, два місяці тому Ната Жижченко також радувала фанатів знімками з Сашею, на яких продемонструвала досягнення малюка в його 10 місяців. На кадрах зоряна мама показала, що син вже цікавиться музичними інструментами і пробує грати на них.

Ната Жижченко і Євген Філатов вперше стали батьками 13 травня 2020 року. Це стало великою несподіванкою для їхніх фанатів, оскільки про вагітність ONUKA навіть ніхто не підозрював. До народження первенця ONUKA була переконаною чайлдфрі і заявляла, що не створена для материнства, але після пологів повноцінно присвятила себе декретній відпустці і вихованню малюка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?