ООН зробили гучну заяву про пенсії для окупованого Донбасу
Категорія
Економіка
Дата публікації

ООН зробили гучну заяву про пенсії для окупованого Донбасу

ООН зробили гучну заяву про пенсії для окупованого Донбасу

В Організації Об'єднаних Націй висловили свою стурбованість невиплатами соціальної допомоги та пенсій переселенцям і жителям тимчасово окупованих територій Донбасу.
Про це заявив координатор систем ООН в Україні Ніл Вокер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ZN.UA.

"Ми, зокрема, дуже серйозно стурбовані і не раз піднімали питання щодо припинення соціальних виплат і пенсій. У деяких випадках, коли людей виключали зі списків виплат, такі дії порушували навіть українські закони, не кажучи вже про міжнародні", - сказав він.
Вокер додав, що в ООН наполягають: "всі громадяни мають право на соцвиплати, незалежно від того, де вони живуть, чи є пенсіонерами або внутрішньо переміщеними особами".


Читайте також: Чиновники-амеби і величезні відкати: переселенець прояснив велику проблему в Україні

За його словами, міжнародне співтовариство стурбоване позицією Мінсоцполітики України щодо соціальних виплат і пенсій.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA громадянський активіст і учасник АТО розповів про мільярди гривень, котрі має Кабмін на будівництво житла для переселенців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?