ОП розкритикував Кличка через ситуацію з перепустками у транспорт
Категорія
Україна
Дата публікації

ОП розкритикував Кличка через ситуацію з перепустками у транспорт

ОП розкритикував Кличка через ситуацію з перепустками у транспорт
Джерело:  online.ua

Представники українського лідера Володимира Зеленського поскаржилися на те, що команда мера Києва Віталія Кличка не виконала належним чином задачу щодо надання спецперепусток у транспорт працівникам підприємств критичної інфраструктури – низка людей, зокрема й лікарів, залишилися без допуску.

Джерело:  пресслужба  ОП

На що скаржиться Офіс президента

"З 5 квітня цього року перевезення у громадському транспорті в місті Києві може здійснюватися виключно за спеціальними перепустками. Друк спецперепусток, організація їхньої видачі та забезпечення спецперепустками всіх працівників підприємств критичної інфраструктури є відповідальністю влади міста Києва. Змушені констатувати, що це завдання не було виконане належним чином", - повідомляє пресслужба ОП.

Команда Зеленського стверджує, що з відповідних звітів та численних повідомлень дізналася, що без спецперепусток залишилася, серед іншого, і частина медичних працівників.

Офіс прездента назвав таку ситуацію неприпустимою.

"Наголошуємо, що влада Києва має терміново виправити ситуацію, що склалася, забезпечивши мешканців міста згідно зі встановленим порядком спецперепустками для користування громадським транспортом. Має бути забезпечена й достатня кількість одиниць транспорту на маршрутах для перевезення", - наголосили представники Володимира Зеленського.

Окрім того, Офіс президента закликав міську владу повідомити керівникам столичних компаній про переведення працівників на дистанційний режим роботи, якщо є така можливість.

Що відомо про спецперепустки у транспорт

2 квітня київський міський голова Віталій Кличко показав спецперепустки у транспорт, а також повідомив, їх планується видати близько 400 тисяч.

За його словами, маршрутки в місті також працюють у режимі спецперевезень. За дотриманням карантинних обмежень у громадському транспорті стежать працівники поліції і "Муніципальної охорони".

Згідно з останніми даними, команжа Кличка видала уже 437 тисяч перепусток.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?