Операція уже почалася. Політтехнолог назвав можливого наступника Кадирова
Категорія
Політика
Дата публікації

Операція уже почалася. Політтехнолог назвав можливого наступника Кадирова

Операція уже почалася. Політтехнолог назвав можливого наступника Кадирова
Джерело:  online.ua

Ще 17 вересня з’явилася інформація про смерть глави Чечні Рамзана Кадирова — її першим оприлюднило видання online.ua з посиланням на власні джерела. Згодом про це також заявив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв. Варто зазначити, що ані влада Чечні, ані Кремль протягом останніх 10 днів не змогли надати вагомі підтвердження тому, що Кадиров досі живий.

Джерело: "24 Канал"

Експерт вказав на ймовірного наступника Кадирова

Політтехнолог Борис Тизенгаузен звернув увагу на те, що старший син Рамзана Кадирова Адам жорстоко побив людину у СІЗО. 15-річний хлопчик знущався з чоловіка, якого підозрюють у спаленні Корану.

За словами експерта, все, що відбувається, — це не просто так, особливо враховуючи останні новини про хворобу Кадирова або навіть його смерть.

Старшого сина Кадирова почали показувати, як захисника релігійних цінностей, захисника Корану. Мені це говорить про те, що найімовірніше триває плавна підготовка до операції "наступник". Людям хочуть показати, який він захисник, хоча він і побив людину,– пояснив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, для Кадирова – це цілком нормальна й прийнятна історія. Ба більше, правозахисники, які працюють над порушенням прав людей, можуть показати сотні справ про те, як у Чечні зникають цілі родини.

Хто може стати правою рукою сина Кадирова

На переконання експерта, Адама Кадирова справді почали готувати, однак наразі вкрай важливо зрозуміти, хто стане так званим регентом 15-річного підлітка.

Борис Тизенгаузен озвучив припущення, він наразі бачить два кандидати: Магомед Даудов і Адам Делімханов.

Це дві абсолютно різні моделі ведення управління, тому буде цікаво. До того ж вони ще й підключили Ксенію Собчак, що теж є показником. Вона свого часу відіграла важливу роль – показала, що в Росії опозиція може бути тільки гламурною і безкорисною, – пояснив політтехнолог.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?