У Кремлі виступили з першою заявою після новин про смерть Кадирова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі виступили з першою заявою після новин про смерть Кадирова

У Кремлі виступили з першою заявою після новин про смерть Кадирова
Джерело:  online.ua

17 вересня видання online.ua з посиланням на власні джерела першим у світі повідомило про смерть очільника Чечні Рамзана Кадирова. Як зазначалося, скандальний політик помер вночі 16 вересня у Москві. Однак Кремль наразі не хоче ані підтверджувати, ані спростовувати цю інформацію.

Джерело: росЗМІ

Пєсков взагалі не захотів говорити про Кадирова з журналістами

За словами речника Кремля, він не збирається обговорювати це питання чи повідомляти будь-які деталі про те, що наразі відбувається з Рамзаном Кадировим, оскільки це, мовляв, не є частиною його обов'язків як речника Путіна.

Ви знаєте, ми не маємо якоїсь інформації щодо цього. У будь-якому випадку адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоров'я, тому тут нам нічого вам сказати, - сказав Пєсков журналістам 18 вересня.

Фото — скриншот

Пропагандисти також поцікавилися у речника Кремля про можливе перебування Кадирова в Москві в неділю та зустрічі з російським диктатором.

Ні, також мені нічого (сказати - ред.). Ні, жодних зустрічей з Путіним не було, - відповів той.

Смерть Кадирова: що наразі відомо

Нагадаємо, вранці 17 вересня видання online.ua з посиланням на власні джерела першим у світі  повідомило про смерть  очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Згідно з нашими даними, це сталося 16 вересня о 22:00 за московським часом.

Наразі чекаємо на офіційне підтвердження цієї інформації.

За декілька годин про смерть глави Чечні також заявив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв, однак він не повідомив жодних деталей.

Ввечері 17 вересня стало відомо, що до лікарні у Москві, де знаходився Кадиров останнім часом,  злітаються гвинтокрили  з боку Кремля та масово з’їжджаються іномарки чеченської еліти.

Також згодом з'ясувалося, що ввечері того ж дня літак глави Чечні вилетів з Москви у бік Грозного — хто чи що було на борту наразі невідомо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?