Опозиціонер заявив про останній парад 9 травня у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Опозиціонер заявив про останній парад 9 травня у Росії

Опозиціонер заявив про останній парад 9 травня у Росії
Джерело:  online.ua

На переконання російського публіциста та опозиційного політика Андрія Піонтковського, цьогорічний парад 9 травня на Червоній площі у Москві стане останнім святом "побєдобєсія" в історії Росії. Експерт прогнозує, що після поразки у війні громадяни РФ будуть відзначати 8 травня День пам'яті та примирення, як і в Європі.

Джерело: "24 Канал"

Піонтковський прогнозує останній парад "побєдобєсія" у РФ

Як вважає Піонтковський, перемога України у цій війні зможе змінити багатопоганих звичок росіян.

Опозиціонер впевнений у тому, що країна-агресорка нарешті відмовиться від так званого "Дня перемоги" й почне відзначати 8 травня День пам'яті та примирення, як це роблять європейські країни.

Це дійсно останній парад російського "побєдобєсія". Думаю, після перемоги України у росіян відбудеться переосмислення. Як у Європі, вони будуть відзначати 8 травня день пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Парадів з лозунгами: "Ми можемо повторити" більше не буде, – прогнозує Андрій Піонтковський.

На переконання експерта, під час цього параду російський диктатор навмисно покликав лідерів країн, щоб начебто захистити себе.

Це дотепний задум – обкластись заручниками, як справжній терорист, - іронічно зазначає опозиціонер.

Аналітики відповіли, чому Путін все-таки вирішив провести парад 9 травня у Москві

Як вважають американські аналітики, Володимир Путіна спробує використати парад до Дня Перемоги в російській столиці, щоб продемонструвати подальший вплив Росії в Центральній Азії.

Як уже згадувалося раніше, на парад до очільника Кремля приїдуть президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, глава Киргизстану Садир Джапаров, лідери Узбекистану Шавкат Мірзійоєв та Таджикистану Емомалі Рахмон.

Також на Червоній площі будуть присутні нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко та прем’єр Вірменії Нікол Пашинян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?