Оприлюднене відео атаки безпілотників на Севастопольську бухту
Категорія
Події
Дата публікації

Оприлюднене відео атаки безпілотників на Севастопольську бухту

Оприлюднене відео атаки безпілотників на Севастопольську бухту
Джерело:  online.ua

Вніч на 22 березня група надводних БПЛА провела раптову атаку в районі Севастопольскої бухти. Підрозділи російської ППО усіма силами намагались збити дрони на підльоті, але без вибухів не обійшлось.

Джерело: російські Telegram-канали

Що відомо про атаку дронів на бухту у Севастополі 

Судячи з відео, ППО окупантів з усіх сил намагалося збити атакуючі дрони з берега. Під час їхньої роботи біля берега прогримів потужний вибух. Чи було уражено ціль - невідомо.

Про атаку окупаційна влада Севастоля повідомили вранці 22 березня. Стверджувалося, що силами ППО були знищені три об'єкти.

Безпілотники намагалися проникнути в бухту, моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Військові кораблі нібито не постраждали.

Остання масштабна операція на ЧФ Росії була здійснена у жовтні. Тоді, за підрахунками експертів, в результаті атаки невідомих морських безпілотників було пошкоджено щонайменше три кораблі в Севастопольській бухті.

20 березня в Джанкої невідомі БПЛА вдарили по залізничних коліях, якими Росія перекидала ракети в Мелітополь і окуповану частину Херсонської області.

 Скільки кораблів РФ вже втратила у війні проти України 

Росія вже втратила у війні 18 кораблів / катерів, у тому числі фрегат ЧФ "Москва" в ході операції по звільненню острова Зміїний. Повідомлялося, що це була найдорожча втрата для окупантів, корабель оцінили у 700 мільйонів доларів.

Всього, за даними аналітиків, Чорноморський флот РФ втратив у війні з Україною 15% свого бойового складу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?