Орбан різко змінив свою риторику щодо України перед зустріччю з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Орбан різко змінив свою риторику щодо України перед зустріччю з Зеленським

Орбан різко змінив свою риторику щодо України перед зустріччю з Зеленським
Джерело:  online.ua

Проросійський політик та угорський прем'єр Віктор Орбан неочікувано для всіх пообіцяв фінансову підтримку України, а також почав стверджувати, що Угорщина, мовляв, належить до мирного табору. Що важливо розуміти, заяви поплічника Путіна пролунали напередодні саміту, в якому буде брати участь український лідер Володимир Зеленський.

Джерело: Твіттер-сторінка Віктора Орбана

Орбан несподівано змінив свою риторику щодо України

Важливий саміт ЄС сьогодні з президентом Володимиром Зеленським. Угорщина продовжить надавати гуманітарну та фінансову підтримку Україні. Ми підтримуємо негайне припинення вогню, щоб запобігти подальшій втраті людських життів. Угорщина належить до табору миру! - цинічно заявив очільник Угорщини.

Що важливо знати про скандальні заяви Орбана про Україну

Варто звернути увагу на те, що ще декілька днів тому проросійський політик Віктор Орбан публічно озвучив свою позицію щодо війни РФ проти України.

Він відверто зізнався, що він не вірить у перемогу України, а також безсоромно додав, що вона поступово перетворюється на некеровану руїну.

Мета Росії - перетворити Україну на некеровану руїну, щоб Захід не міг заявити про неї як про приз. росіяни вже досягли успіху в цьому, оскільки тепер Україна, як Афганістан, є нічийною землею, - цинічно заявляв тоді Орбан.

Окрім того, він іронічно зазначив, що якщо українці перетнуть російський кордон із західною зброєю, "майбутнє буде настільки яскравим, що Заходу доведеться одягнути сонцезахисні окуляри".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?