Організатори YUNA-2022 відповіли на докори Тіни Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори YUNA-2022 відповіли на докори Тіни Кароль

Організатори YUNA-2022 відповіли на докори Тіни Кароль
Джерело:  online.ua

Нещодавно український шоубізнес сколихнув гучний скандал, яки розгорівся навколо музичної премії YUNA-2022. Співачка Тіна Кароль образилась, що її обділили увагою та номінували лише в одній категорії. Організатори премії нарешті відреагували на докори артистки.

Джерело: "КП в Україні"

Організатори YUNA-2022 прокоментували скандал з Тіною Кароль

За словами співзасновника та генпродюсера YUNA Павла Шилька, претензії української співачки стали для нього справжньою несподіванкою. Він шокований, що, на переконання Тіни Кароль, премія ігнорує її досягнення у вітчизняному шоубізі.

Шилько звернув увагу на те, що за всю кар'єру артистка отримала шість статуеток. Ба більше, під час церемонії нагородження YUNA-2021 саме вона виборола найпрестижнішу нагороду – "За особливі досягнення у музиці".

Мені дуже дивно було побачити її закиди щодо дефіциту уваги з боку нашої премії. Крім того, її потрапляння до номінації "Найкраща виконавиця" – це визнання тієї великої роботи, яку вона виконала за 2021 рік, – наголосив генпродюсера YUNA.

Шилько також не зміг не прокоментував номінацію "Найкраще концертне шоу", яка спровокувала чимало суперечок. За його словами, під цю категорію підпадають лише ті шоу, які були представлені поза фестивалями та на які продавали квитки. Продюсер нагадав, що це чітко вказано в регламенті музичної премії.

Шоу Тіни було частиною фестивалю Atlas Weekend і проходило у безкоштовний день, тому, згідно з нашими правилами, не може претендувати на перемогу в цій номінації, – підкреслив Павло Шилько.

Тіна Кароль (фото — скриншот відео)

Варто зазначити, що обурення Тіни Кароль підтримав продюсер Олег Боднарчук. На переконання останнього, співачка гідна місця у номінації "Найкраще концертне шоу" більше, ніж інші українські артисти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?