Ощадбанк продовжив термін дії карт жителям ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Ощадбанк продовжив термін дії карт жителям ОРДЛО

Ощадбанк продовжив термін дії карт жителям ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Українська влада пішла на зустріч пенсіонерам та жителям окупованого Донбасу, які в зв'язку з карантином не можуть виїхати на підконтрольну Україні територію і замінити банківські картки, у яких закінчився термін дії. Ощадбанк продовжив термін дії таких карток до 1 травня 2021 року, а це означає, що внутрішньо переміщені особи, що обслуговуються за тарифним пакетом "Мій рахунок", зможуть отримувати гроші за старими картками. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Ощабданка.

"Картки Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», і термін дії яких закінчується під час карантину, не будуть блокуватися до 1 травня 2021 року. Нагадуємо, що Ощадбанк продовжує перевипуск карт за графіком і доставляє їх до відділень . Якщо ви отримали SMS, то ваша перевипущена карта вже у відділенні. Якщо ви не змогли забрати свою нову карту в відділенні, ви можете і далі знімати кошти та розраховуватися своєю старою карткою до 1 травня 2021 року ", - повідомили про продовження карт переселенцям Донбасу в Ощадбанку.

Нагадаємо, в період карантину пенсіонери ОРДЛО продовжують отримувати пенсії в штатному режимі, але через обмеження роботи КПВВ мають складності з отриманням готівки. Справа в тому, що окупанти продовжують блокувати дорожні коридори в так званій "ДНР" навпроти контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське" і "Мар'їнка". Щодня пропускні операції здійснюються тільки в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". На КПВВ "Новотроїцьке" пропуск відновлюється двічі в тиждень в понеділок і п'ятницю, коли окупанти розблокують рух дорожнім коридором.

Важливо відзначити, що на КПВВ діють карантинні правила. Перебувати на території пункту пропуску можна тільки в захисній масці, дотримуючись соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки. Під час перевірки громадян, які рухаються з тимчасово окупованої території України, проводиться температурний скринінг. Для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні дати згоду на обов'язкову самоізоляцію з використанням єдиного електронного сервісу "Дія" або обсервацію. Іноземцям для перетину лінії розмежування необхідно мати страховий поліс, що покриває витрати, пов'язані з лікуванням COVID-19.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський пообіцяв побудувати на Донбасі новий аеропорт між Луганською та Донецькою областями для цивільної авіації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?