Остап Ступка відверто розповів про свій шлюб зі студенткою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Остап Ступка відверто розповів про свій шлюб зі студенткою

Остап Ступка відверто розповів про свій шлюб зі студенткою
Джерело:  online.ua

Відомий український актор Остап Сткпка нарешті вирішив розповісти про стосунки зі своєю молодою дружиною Дариною, з якою він одружився 6 років тому. Дівчина, яка молодша за свого зіркового чоловіка на 20 років, є четвертою дружиною актора. Ступка стверджує, що не боявся знайомити кохану з трьома дітьми. Ба більше, зараз вони найкращі друзі.

Джерело: "Позаочі"

Остап Ступка розказав про свої відносини з молодою дружиною

54-річний український актор не приховує, що щасливий у четвертому шлюбі з Дариною, яка була його студенткою в театральному університеті імені Карпенка-Карого.

Він також розповів, що родина дівчини була категорично проти їхніх стосунків через велику різницю у віці, а от актору було байдуже, що подумають його фанати та суспільство.

Як стверджує Остап Ступка, він навіть не підбирав момент, щоб представити юну кохану синам і доньці – Дмитру, Богдану та Устині. За його словами,"сталося само собою". Актор також радіє, що завдяки своїй мудрості Дарина знайшла підхід до дітей обранця, які є майже її ровесниками. Усі вони стали друзями.

"Дарина дуже цікава та нестандартна особистість. Попри свій вік вона має певну мудрість у стосунках такого плану. І я їй за це дуже вдячний… Ми всі найкращі друзі", - наголошує укранський актор.

Остап Ступка також розповів, що Дарина ніколи висловлювала йому претензії, які б стосувались спілкування з дорослими дітьми чи екскоханими. За його словами, вона взагалі не любить конфлікти та сварки. Окрім того, молода дружина досить покірна. Оскільки Остап Ступка проти її кар'єри акторки, то вона вирішила займатися режисурою.

"Я не з тих, хто каже: "Сиди вдома, нічого не роби, тільки щось по дому". Я не Карабас-Барабас. У нас досить демократичні стосунки", – стверджує український актор.

Читайте також:

  • Актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

  • Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?