Парасюк: Порошенко - другий Янукович
Категорія
Політика
Дата публікації

Парасюк: Порошенко - другий Янукович

Парасюк: Порошенко - другий Янукович
Джерело:  online.ua

Народний депутат Володимир Парасюк порівняв главу держави Петра Порошенка з екс-президентом-утікачем Віктором Януковичем.
Таку думку він висловив у програмі "Руденко. ONLINE.UA".
"Я думаю, що у Петра Олексійовича є якийсь свій Facebook в Україні. Він спільний не дуже-то, напевно, і читає. Тим більше велика армія ботів, тролів формує якусь соціальну думку у нього на сторінках... Це другий Янукович, якому розповідали "ти у нас тут цар, всі від тебе в захваті". Ну там є пару маргіналів, які там кричать, але це так потрібно", - сказав Парасюк.
Читайте також: По літик Микола Томенко розповів, хто "котить на нього бочку"
За його словами, коли його запросили на розмову з президентом, він заявив, що у нього немає часу.
"Я передав, так жартома трохи, сказав: "Ви запам'ятайте, ви для нас вже будете другим. Тому що так поводитися з зухвалістю, коли ви просто всіх нагинаєте, з усіх знущаєтесь, монополізуєте масмедіа в Україні для того, щоб утримати владу, ви тоді переходите вже в зовсім інший формат розмови", - заявив нардеп, додавши, що йому нема про що говорити з владою.




Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Парасюк поскандалив із журналістом, помічником нардепа Тетяни Чорновол Андрієм Дзиндзею в будівлі Верховної Ради України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?