Партизани показали фото будівництва нової військової частини росіян в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани показали фото будівництва нової військової частини росіян в Криму

Партизани показали фото будівництва нової військової частини росіян в Криму
Джерело:  online.ua

Без сумнівів Крим знову стане українським. Це знають і вже відчувають російські окупанти, тому активно готуються до безуспішної оборони півострова.

Джерело: партизани "Атеш"

Де та як окупанти будують ВЧ

Партизанський рух "Атеш" повідомив, що на території тимчасово окупованого Криму російські загарбники будують нову військову частину.

За даними партизанів, нову російську ВЧ будують в Євпаторії.

Агентам "Атеш" вдалося проникнути на будівельний об'єкт, в якому буде розташовуватися одна з військових частин окупантів..., - зазначили партизани.

Фото: t.me/atesh_ua

Фото: t.me/atesh_ua

Фото: t.me/atesh_ua

Що відомо про рух Атеш

"Атеш" — військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, а також на території Росії. Рух створений українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року внаслідок російського військового вторгнення.

У вересні один із партизанів оприлюднив відеозвернення, в якому закликав долучатися до руху.

Тепер настав час оголошувати себе. Ми підпільний рух "Атеш", до якого входять кримські татари, українці та росіяни. Ми мобілізувалися в російську армію і руйнуватимемо її зсередини. Ми зливатимемо дані позицій, складів, солдатів, техніки. Будемо влаштовувати диверсії на складах та штабах. З кожним днем нас все більше, - закликав партизан.

11 листопада партизани руху ліквідували у лікарнях Сімферополя 30 російських військовослужбовців.

У грудні рух взяв відповідальність за підпал казарм із російськими військовими у смт. Радянське.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?