Партизани заявляють про прибуття до Білорусі 15 вагонів з солдатами РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Партизани заявляють про прибуття до Білорусі 15 вагонів з солдатами РФ

Партизани заявляють про прибуття до Білорусі 15 вагонів з солдатами РФ
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися білоруським партизанам, у ніч проти 6 січня до Білорусі у 15 вагонах прибули близько 800 солдатів Росії. Ба більше, протягом останніх днів країна-агресорка відправила ще три ешелони з технікою та особовим складом до РБ.

Джерело:моніторингова група  Беларускі Гаюн

РФ продовжує стягувати техніку та військових до Білорусі

Згідно з даними партизанів, о 02:10 за мінським часом через станцію Смоленськ у напрямку Білорусі прослідував ешелон із 15-ма пасажирськими вагонами.

Ешелон міг прибути в Оршу або Вітебськ.

Також вдалося дізнатися, що у вагонах знаходилися близько 800 людей особового складу Збройних сил РФ. Після зупинки у Вітебській області ешелон міг продовжити рух у Брестську область, до прикладу, у район Барановичів.

Фото - скриншот

Також повідомляється, що протягом останньої доби до Барановичів прибули 3 ешелони із РФ.

Окрім того, зазначається, що о 07:30 на залізничну станцію Полонка у Барановському районі Брестської області прибув ешелон, у якому перебувало близько 30 вагонів-платформ із колісною технікою, 4 криті вагони і 2 пасажирські вагони з особовим складом. Серед техніки помічені: Урали, КамАЗи, БТРи, бензовози.

Цей ешелон виїхав ще 3 січня із залізничної станції у Воронезькій області Росії, яка розташована в прикордонні з Луганською областю України. Також відомо, що у п’ятницю вранці на залізничну станцію Слонім у Гродненській області прибув ще один ешелон із технікою ЗС РФ, у складі було близько 27 вагонів-платформ із колісною і гусеничною технікою, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?