Пасажир літака США зафіксував НЛО — відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Пасажир літака США зафіксував НЛО — відео

Пасажир літака США зафіксував НЛО — відео
Джерело:  online.ua

Один із пасажирів рейсу Southwest Airlines, що прямував у Сан-Дієго над американським штатом Каліфорнія, помітив сигароподібний НЛО. Спостерігач бачив прямокутну сріблясту пляму, яка рівномірно рухалася протягом 18 секунд, перш ніж зникнути у хмарах.

Джерело: Daily Star

Пасажир літака США зафіксував НЛО

НЛО було помічено в тому ж районі, де два роки тому трапився подібний випадок в окрузі Орандж. Пасажир зробив відеозапис 11 березня, який нещодавно був опублікований на YouTube-каналі UFO Sightings Daily. У записі видно, як сигареподібний сріблястий об'єкт рухається тією самою висотою, як і літак.

За даними пасажира, об'єкт був білого циліндричного вигляду без видимих крил, вікон, маркування та інших особливостей. Він рухався прямою траєкторією, не збільшуючи швидкості і не зависав у повітрі. Після цього об'єкт зник у хмарах.

Не було видимих засобів руху або вихлопу. Я знімав це на відео на свій телефон протягом приблизно 18 секунд, перш ніж він зник, - повідомив очевидець.

Пентагон оприлюднив нові факти про НЛО та назвав їх загрозою нацбезпеці

Представники Міноборони США у цьому звіті оцінили "загрозу, яка походить від невпізнаних повітряних явищ, і прогрес, досягнутий Цільовою групою Пентагону щодо неопізнаних повітряних явищах у розумінні цієї загрози".

Експерти дійшли висновку, що "кілька UAP, схоже, демонструють передові технології". Ба більше, доповідь фактично підтверджує, що UAP дійсно реальні і матеріальні.

Більшість невпізнаних повітряних явищ, ймовірно, дійсно є фізичними об’єкти, з огляду на той факт, що більшість[...] були зафіксовані декількома датчиками, – сказано в звіті.

За словами очевидців, були інциденти, коли UAP залишалися нерухомими, попри сильний вітер, та рухалися проти вітру, різко маневрували або рухалися зі значною швидкістю без видимих засобів руху.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?