Патрушев погрожує знищити США "унікальною" зброєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Патрушев погрожує знищити США "унікальною" зброєю

Патрушев погрожує знищити США "унікальною" зброєю
Джерело:  online.ua

Поплічник російського диктатора Володимира Путіна та секретар Радбезу РФ Микола Патрушев знову почав публічно погрожувати США. Цього разу пригрозив Штатам "унікальною зброєю", яка нібито може "знищити" усю країну.

Джерело: росЗМІ

Патрушев заявив, що РФ може знищити США "унікальною" зброєю

У Росії є унікальна зброя, якою вона здатна знищити будь-якого супротивника, зокрема США, у разі загрози своєму існуванню, – безсоромно погрожує Патрушев.

Поплічник Путіна також почав стверджувати, що заяви американських політиків про те, що Російська Федерація на превентивний ядерний удар Штатів відповісти не зможе – "недалекоглядна і небезпечна дурість".

Як стверджує Патрушев, країна-агресорка після розпаду СРСР, мовляв, проаналізувала усі свої помилки і тому зараз "може забезпечити як внутрішню стабільність, так і безпеку від загроз ззовні".

Команда Путіна вкотре почала скаржитися на те, що офіційний Вашингтон нібито зараз намагається "придушити" Росію, а далі "візьметься за Китай".

Захід серйозно прорахувався, розраховуючи на крах економіки Росії і зростання протестних настроїв унаслідок санкцій, - заявив Патрушев.

Окрім того, секретар Радбезу додав, що країна-агресорка, мовляв, "виважено ставиться" до санкційної політики міжнародної спільноти щодо РФ.

Чи може Росія завдати ядерного удару по Україні — прогноз експерта

Як вважає полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан, наразі ядерний удар РФ по Україні залишається вкрай малоймовірним, тому що міжнародні партнери офіційного Києва будуть робити усе можливе, щоб цього не допустити.

Ніхто використовувати ядерну зброю не буде, оскільки це підштовхне інші країни до ядерних ударів по РФ.

На переконання Романа Світана, ядерні країни, які наразі керують цими процесами, не дадуть очільнику Кремля можливості скористатися ядерною зброєю, зокрема й щоб не втратити контроль над важелями світової безпеки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?