Пекло і садизм — у Путіна відреагували на нове рішення США проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Пекло і садизм — у Путіна відреагували на нове рішення США проти РФ

Пекло і садизм — у Путіна відреагували на нове рішення США проти РФ
Джерело:  online.ua

Скандальна російська дипломатка та офіційна представниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова публічно почала скаржитися на те, що команда американського лідера Джо Байдена перетворила процедуру отримання візи громадянами Росії на "справжнє пекло і садизм".

Джерело: Фейсбук-сторінка Марії Захарової

Захарова прокоментувала рішення США віднести росіян до бездомних націй

"Прочитала, що Державний департамент вніс росіян, готових оформити візу в США, в категорію "бездомні національності"... Вони перетворили банальну для XXI століття технічну процедуру в справжнє пекло, в основі якого - знущання на межі садизму", - заявила російська дипломатка.

Вона також почала скаржитися на те, що, мовляв, в Державному департаменті "давно зламалося щось важливе, що ніяк не можуть полагодити".

"Багато років американські дипломати руйнували не ними створену систему надання консульських послуг у Росії: закривали консульства, скорочували штат консульських працівників, експериментували з тим, наскільки наша симетрична відповідь відрізняється від дзеркальної. Невже нікому з апологетів цієї брудної стратегії не спало на думку, що вони одночасно руйнують свої ж власні ідеали свободи? " - написала представниця МЗС РФ.

На переконання одіозної російської дипломатки, йдеться не лише про скорочення туризму і культурних обмінів, це "удар по сім'ях і родичах".

США віднесли росіян до переліку "бездомних національностей"

Як уже згадувалося раніше, Державний департамент США відніс росіян до категорії громадян, яка не може отримати американську візу в своїй країні. Американська влада звернула увагу на те, що росіяни мають можливість звернутися за візою до посольства у Варшаві.

До категорії Homeless Nationalities ( "бездомні національності" – ред.) належать громадяни держав, на території яких немає американського консульства.

Росіян внесли до цього списку з 21 жовтня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?