Пентагон оприлюднив нові факти про НЛО та назвав їх загрозою нацбезпеці
Категорія
Технології
Дата публікації

Пентагон оприлюднив нові факти про НЛО та назвав їх загрозою нацбезпеці

Пентагон оприлюднив нові факти про НЛО та назвав їх загрозою нацбезпеці
Джерело:  online.ua

Управління національної розвідки США нарешті оприлюднило звіт про неопізнані літаючі об'єкти, повідомлення про які з'являлися протягом останніх 17 років. У цьому документі зібрані 144 повідомлення про помічені UAP (unidentified aerial phenomena – непізнані повітряні явища), які надходили, у більшості випадків, від військових льотчиків.

Джерело: The Verge

Про ще йдеться у звіті Пентагону про НЛО

Представники Міноборони США у цьому звіті оцінили "загрозу, яка походить від невпізнаних повітряних явищ, і прогрес, досягнутий Цільовою групою Пентагону щодо неопізнаних повітряних явищах у розумінні цієї загрози".

Експерти дійшли висновку, що "кілька UAP, схоже, демонструють передові технології". Ба більше, доповідь фактично підтверджує, що UAP дійсно реальні і матеріальні.

"Більшість невпізнаних повітряних явищ, ймовірно, дійсно є фізичними об'єкти, з огляду на той факт, що більшість[...] були зафіксовані декількома датчиками", – сказано в звіті.

За словами очевидців, були інциденти, коли UAP залишалися нерухомими, попри сильний вітер, та рухалися проти вітру, різко маневрували або рухалися зі значною швидкістю без видимих засобів руху.

"У невеликій кількості випадків системи військових літаків вловлювали радіочастотну (РЧ) енергію при виявленні UAP. Це свідчить про те, що деякі UAP можуть керуватися віддалено. У деяких повідомленнях описуються об'єкти, "які рухаються зі швидкістю, що перевищує звуковий бар'єр, без звукового удару". Жоден з відомих літальних апаратів не може летіти швидше звуку без виникнення звукового удару", - йдеться в повідомленні.

Пентагон назвав НЛО загрозою національній безпеці

У звіті наголошується, що "UAP створюють проблему безпеки польотів і можуть створити загрозу національній безпеці США".

Представники Пентагону схвильовані, оскільки UAP можуть бути "платформами іноземних супротивників [для] збору [даних] або ж є свідченням того, що потенційний противник розробив проривних або руйнівну технологію".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?