Переговори щодо систем Patriot для України тривають — Кулеба
Категорія
Україна
Дата публікації

Переговори щодо систем Patriot для України тривають — Кулеба

Переговори щодо систем Patriot для України тривають — Кулеба
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба підтвердив, що офіційний Київ обговорює перспективу отримання американських танків і систем ППО Patriot під час усіх переговорів та політичних контактів з командою президента США Джо Байдена.

Джерело: "Укрінформ"

Розмова про системи Patriot рухається повільно — Кулеба

За словами українського дипломата, ці переговори з низки причин не можна назвати простими, однак вони все-таки просуваються.

Безумовно, мені б хотілося, щоб вона рухалася з швидкістю літака, але вона рухається зі швидкістю танка, тому займає час, - пояснив Дмитро Кулеба.

Очільник українського дипломатичного відомства звернув увагу на те, що всі партнери офіційного Києва насправді роблять все можливе, щоб допомогти нашій країні вирішити найбільш складні проблеми.

За його словами, саме лідерство адміністрації Джо Байдена у мобілізації та вирішенні низки і економічних, і логістичних питань постачання трансформаторів, генераторів та іншого обладнання є не просто важливим, а в буквальному сенсі рятівним.

Ми будемо і надалі вирішувати всі питання, пов’язані з постачанням будь-якої зброї, тому що для нас тут немає жодних заборонених тем і навіть якби нас тут теоретично хтось попросив не порушувати те чи інше питання, ми б все одно продовжили б тиснути і шукати можливості для рішення, - наголосив Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?